background image
romantisch sinterklaascadeau
nov16

De decembermaand staat weer voor de deur en Sinterklaas en zijn zwarte Pieten staan weer te popelen om in Nederland iedereen blij te maken met prachtige cadeaus en snoepgoed. Crowne Plaza Maastricht helpt de Sint graag een handje mee en heeft de ideale tip voor een romantische Sinterklaascadeau.

Elk jaar moet Sinterklaas samen met de vele hulp sinten weer op zoek naar de leukste cadeaus. Een bestuurbare auto voor je kleine neefje, een pop voor je nichtje, een stropdas voor oom Hans en een badhanddoek voor tante Ria. Maar sommige mensen verdienen net iets meer en maak je pas echt blij met een romantisch sinterklaascadeau, bijvoorbeeld je vrouw, vriendin of die ene dame waar je al tijden een oogje op hebt. Lees verder…

hotspots van maastricht
nov16

Maastricht is door de website Zoover uitgeroepen tot de leukste stad voor een stedentrip in Nederland. Graag zou het team van Crowne Plaza Maastricht zijn lezers opnieuw duidelijk maken wat deze historische stad aan de Maas te bieden heeft. Zoals u misschien al weet vertellen wij in de Hotspots van Maastricht welke plekjes u tijdens uw verblijf in ‘Mestreech’ zeker niet wilt missen. Vanwege het brede assortiment aan unieke winkels, bourgondische eetgelegenheden en monumentale gebouwen volgt hier alweer het derde deel van de Hotspots van Maastricht.

Lees verder…

40 jaar hotel maastricht
okt18

40 jaar Hotel Maastricht, 40 jaar een begrip in Limburg.

Afgelopen 27 september 2017 was het precies 40 jaar geleden dat Hotel Maastricht haar eerste gast heeft mogen verwelkomen. Ondanks dat het hotel vanaf september geopend was voor gasten, is de officiële opening pas op 2 december geweest. De officiële opening werd gedaan door directeur van het nationale bureau van toerisme Dhr. J. Strijkers en de Mestreechter Geis in vorm van Marriëtte Janssens. Ook toenmalig burgemeester Dhr. Minis was aanwezig en ontving uit handen van de toenmalig hotel directeur Dhr. B. Wesly een beeldje voor de bevordering van het toerisme in Maastricht.

Uit de geschiedenisboeken van Hotel Maastricht is te vinden dat de eerste gast uit Zweden kwam en een zogeheten ‘Walk in’ was. Deze term uit de hotelwereld geeft aan dat de gast zonder reservering bij het hotel komt voor een overnachting. De Zweedse hotelgast checkte op 27 september 1977 om 16:15 als eerste gast ooit in bij Hotel Maastricht.

Afgelopen 27 september 2017 was daarom hét moment om het jubileumjaar feestelijk te openen.
Op 27 september 2017 stond het personeel van het huidige Crowne Plaza Maastricht om 16:15 klaar om de eerste incheckende gast van het jubileumjaar te verrassen. Iets na kwart over vier kwam een Amerikaanse dame zich na een lange reis inchecken. Ze was blij verrast toen ze hoorde dat ze de eerste gast van het jubileumjaar was en nam een bos bloemen en een glas champagne in ontvangst. Ook kreeg ze een upgrade naar een suite en een heerlijke amuse.

40 jaar hotel maastricht
De eerste gast van het jubileumjaar neemt bloemen in ontvangst van commercieel manager Mariska Schuurmans

Ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan nemen wij u op elke donderdag mee terug in de historie van het hotel en haar omgeving. Elke donderdag vindt u op onze Facebookpagina en Instagram een ‘Throwback Thursday’ foto uit de geschiedenis van hotel Maastricht. Van oude werknemers tot de geschiedenis van de omgeving: alles komt voorbij!

Het jubileum van 40 jaar hotel Maastricht zal het aankomende jaar met diverse festiviteiten gevierd worden, houdt daarom de kanalen van Crowne Plaza Maastricht in de gaten om op de hoogte te blijven over 40 jaar hotel Maastricht.

 

autoloze zondag
sep05

Op zondag 10 september 2017 is het autoloze zondag in de binnenstad van Maastricht. Dit betekent dat Hotel Crowne Plaza Maastricht niet bereikbaar is per auto tussen 11:00 en 19:00.
De Q- park 1992 onder het hotel is wél bereikbaar via de publieke ingang. De publieke ingang van de Q- park is te bereiken via het adres: Plein 25 6221 JP, Maastricht. Wanneer u uw auto heeft geparkeerd kunt u ‘gewoon’ via de hotel ingang in de Q-Park garage uw weg naar het hotel vinden.

Vragen over de bereikbaarheid van ons hotel tijdens autoloze zondag? Bel gerust naar 043- 3509191.

De autoloze zondag is onderdeel van Het Parcours: de opening van het culturele seizoen in Maastricht. Op diverse plekken in de binnenstad van Maastricht vinden sprankelende optredens en verschillende activiteiten plaats. Er zijn onder andere optredens van Danny Vera op de Maaskade, Volle Petaj op de Boschstraat en Offbeat bij de Muziekgieterij.

hotspots van maastricht
aug30

Maastricht is door de website Zoover uitgeroepen tot de leukste stad voor een stedentrip in Nederland. Wij als team van Crowne Plaza Maastricht zijn het hier natuurlijk volkomen mee eens. Maar wat maakt Maastricht nu zo leuk? In de Hotspots van Maastricht vertellen wij u graag alle mooie plekjes van onze stad. Sommigen zijn wereldberoemd maar er zijn nog veel meer verborgen hoogtepunten in de Bourgondische hoofdstad van Nederland te vinden. Wij geven u weer een kijkje in de schatkamer die Maastricht heet met ‘deil twie’ van de Hotspots van Maastricht.


bisschopsmolen maastricht

 De Bisschopsmolen

Maastricht heeft op Amsterdam na de meeste rijksmonumenten van Nederland. Één van deze rijksmonumenten is de Bisschopsmolen aan de Stenenbrug. De molen is een middenslag watermolen in de Jeker en ligt in het historische centrum van Maastricht. De molen dateert uit de zevende eeuw en kwam in de elfde eeuw in handen van de bisschop van Luik, vandaar de naam Bisschopsmolen. De molen is de oudste nog draaiende molen van zijn soort in Nederland. Het maalt de granen voor Bakkerij de Bisschopsmolen die gevestigd is in de watermolen. De bakkerij is de eerste 100% speltbakkerij van Nederland. De heerlijke geur van versgebakken brood ruik je al van ver. Naast het vers gebakken brood is er ook echte Limburgse vlaai te verkrijgen bij de Bisschopsmolen. Dit alles maakt de Bisschopsmolen één van de culinaire hotspots van Maastricht die je bezocht moet hebben.


Het Bonnefantenmuseumbonnefanten museum hotspot

In deze met zink beklede koepeltoren aan de Maas zijn collecties te zien van oude, moderne en hedendaagse kunst.
Vanaf 2 juni 2017 is er in het museum een collectie te zien van de Amerikaanse kunstenaar Raymond Pettibon. De tentoonstelling bevat ruim 700 werken van de jaren ’60 tot aan nu. Verder is er tot aan september nog een collectie te bezichtigen van de Belgische schilder Gilbert de Bontridder.

Tickets voor het museum zijn met korting te verkrijgen via de website van het museum maar natuurlijk ook gewoon aan de deur.

 


Restaurant de Mangerie

Maastricht wordt ook wel de Bourgondische hoofdstad van Nederland genoemd en dat komt mede door de vele terrassen en restaurants. Één van deze restaurants met prijswinnend terras is Restaurant de Mangerie, gevestigd in het Crowne Plaza hotel aan de Maas. In 2014 en 2016 won restaurant de Mangerie de award voor het mooiste terras van Limburg. Op het terras, maar ook in het restaurant, kunt u genieten van een uitgebreide lunch- en dinerkaart. Daarnaast is het terras met uitstek de ideale locatie voor een cocktail, goed glas wijn, speciaalbiertje of kop koffie met prachtig uitzicht over de Maas en de stad Maastricht.

Benieuwd naar de kaart van de Mangerie? Kijk dan op de pagina van het restaurant.

 


Festenfesten

Festen is zo’n winkel waar je net even wat langer binnen blijft dan bij andere winkels. Bij Festen aan de Minckelersstraat vindt je tal van woonaccessoires, sieraden, tassen, servies, speelgoed en andere cadeau artikelen. Tussen het winkelen kunt u bij Festen ook genieten van een heerlijk kopje Cappuccino met huisgemaakte taart.

Dus één van de hotspots van Maastricht voor een leuk cadeau voor een ander of u zelf gaat u naar Festen aan de Minckelersstraat in het centrum van Maastricht.

 


BENIEUWD NAAR NOG MEER MOOIE PLEKJES IN MAASTRICHT?
Lees dan nu ook: Hotspots van Maastricht deel ein

Noorderbrug Maastricht
aug07

Van 7 tot 21 augustus zal de Noorderbrug in Maastricht afgesloten zijn vanwege werkzaamheden. Het verkeerd in en rondom de stad zal hier ernstige hinder aan ondervinden. Wij helpen u, samen met Maastricht bereikbaar, graag op weg en hopen op deze manier dat u zonder al te veel moeilijkheden ons hotel gaat bereiken.

Komt u met de auto naar Maastricht? Probeer de spits te mijden en houd rekening met extra reistijd. Maastricht bereikbaar heeft een ‘slimme kaart’ ontworpen waarbij u de actuele verkeersdrukte kunt checken. Op deze kaart staan ook de omleidings- en adviesroutes.

KLIK HIER VOOR DE SLIMME KAART

Een andere optie om in Maastricht te komen is het openbaar vervoer. Plan uw reis via 9292OV. Vanaf het centraal station is het nog een wandeling van 10 minuten naar Hotel Crowne Plaza dat gevestigd is aan de Maas.

Voor meer informatie over de sluiting van de Noorderburg, alternatieve routes en de laatste updates verwijzen wij u graag door naar de website van Maastricht bereikbaar.

 

 

 

 

Fietsen in Limburg
jul20

Op een actieve manier het landschap van Limburg verkennen? Per tweewieler geniet u uitermate van de heuvelachtige omgeving en de prachtige dorpjes rondom Maastricht. Vanaf een kleine twintig minuten fietsen verlaat u ons hotel in de levendige binnenstad voor het groene rustgevende landschap van Limburg. Fietsen in Limburg: uitermate genieten!

Zuid- Limburg is de fietsregio per uitstek en is onder andere het decor van één van ’s Nederlands meest aansprekende wielerwedstrijden: De Amstel Gold Race. Ook voor de recreatieve fietser heeft Limburg veel te bieden. De vele fietsroutes voeren langs de mooiste landschappen, kastelen, pittoreske dorpjes en natuurlijk terrasjes waar u onder het genot van een verfrissend drankje kunt uitrusten tijdens het fietsen in Limburg.


uitzicht fietsen in limburg
Fietsen in Limburg

Uniek voor Nederland zijn de vele heuvels die Limburg rijk is met als uitschieter het hoogste punt van Nederland de Vaalserberg (321 m.). De heuvels geven een prachtig uitzicht over de streek en bieden voor elk niveau fietser prachtige fietspaden. Één van de bekendste heuvels, de St. Pietersberg, vindt u al op twintig minuten fietsen van hotel Crowne Plaza. Eenmaal aangekomen bij de St. Pietersberg kunt u genieten van het uitzicht over de ENCI groeve: een prachtige groeve waar tot voor kort kalksteen werd gewonnen. Via de Jekervallei fietst u zo de grens van België en Nederland over naar het Belgische plaatsje Kanne met als eyecatcher kasteel Neercanne.

Voor de iets meer ervaren fietser is een ritje naar het drielandenpunt een aanrader. Via een route van ongeveer twee uur fietst u via Cadier en Keer, Margraten, Mechelen en Gulpen naar Vaals. Onderweg op deze route vindt u vele unieke plekken zoals de Amerikaanse militaire begraafplaats, de Gulpener Bierbrouwerij, de Gulpenerberg, het Vijlenerbos en tot slot het drielandenpunt op de Vaalserberg.

De route: Het parelsnoer van het buitengoed Geul en Maas brengt u van Maastricht via vele bezienswaardigheden (parels) naar Valkenburg. De twaalf kilometer lange route gaat onder andere door Rothem, Meerssen, Houthem en als eindstation Valkenburg. Enkele bezienswaardigheden die u onderweg tegenkomt zijn het Proosdijpark, natuurgebied de Dellen en kasteel St. Gerlach. Tot slot eindigt de route in Valkenburg dat aan de Cauberg ligt.


Fietsen in Limburg is voor ieder niveau fietser een plezier: of u nou van een kort tochtje naar de St. Pietersberg houdt of van een tocht door de hele provincie op de website van VVV zuid- Limburg vindt u tal van fietsroutes. Deze en ook andere routes zijn ook te verkrijgen bij ons hotel aan de receptie.

Op zoek naar een plek om een (elektrische) fiets te huren? Hotel Crowne Plaza Maastricht verhuurt zowel normale als elektrische fietsen. Ons team aan de receptie zet graag een fiets voor u klaar en wijst u weg naar de leukste hotspots. Vraag bij het reserveren van uw hotelkamer naar de mogelijkheden of stuur een mail naar info@cpmaastricht.nl.

andre rieu op het vrijthof
jun27

Traditiegetrouw staat Maastricht tijdens de maand juli in teken van André Rieu

Zoals André Hazes gelinkt wordt met de stad Amsterdam, men bij Guus Meeuwis denkt aan Brabant en de Achterhoek in één adem genoemd wordt met Bennie Jolink, zo gaat André Rieu hand in hand met Maastricht. Niet alleen is de violist en orkestleider geboren en woonachtig in Maastricht, ook staat hij traditiegetrouw elke zomer op het Vrijthof met zijn orkest. Al meer dan 10 jaar verzorgd André Rieu de zomeravondconcerten op het plein midden in de historische binnenstad van de hoofdstad van Limburg.

Dit jaar zijn de concerten in het tweede, derde en vierde weekend van juli. En ook dit jaar verwacht de stad Maastricht weer bezoekers vanuit alle werelddelen. Samen met zijn Johann Strauss Orchestra zal Rieu zijn fans weer laten mee deinzen op prachtige muziekstukken. André Rieu, die ook wel de king of  waltz wordt genoemd, zal weer vele klassieke stukken ten gehore brengen maar ook zullen er verrassende uitstapjes gedaan worden naar modernere stijlen. Ook weet Rieu zijn gasten elk jaar weer te verassen met gastoptredens, zo was vorig jaar Lou Bega te gast die samen met het gehele orkest en Rieu zijn hit Mambo No.5 ten gehore bracht.


andre rieu op het vrijthof

André Rieu dinerbuffet bij Restaurant de Mangerie

Net als vorig jaar serveert Restaurant de Mangerie een heerlijk dinerbuffet tijdens de concertdagen van André Rieu. Vanaf 18:00 zal het buffet worden geserveerd en de kosten van het buffet zijn €39,50 per persoon. Het buffet biedt ruim keuze aan diverse vis, vlees en vegetarische gerechten. Dit alles zal worden afgesloten met een dessertbuffet.

De complete invulling van het buffet vindt u hier: André Rieu dinerbuffet 2017

Reserveren? Dat kan telefonisch via +31 (0)43 350 91 71 of per mail op: info@cpmaastricht.nl 


Concerten met internationale allure

Net als voorgaande jaren verwacht de Gemeente Maastricht ontzettende drukte in het centrum van de stad. De geschiedenis leert dat fans vanuit meer dan 70 verschillende landen hun weg weten te vinden naar Maastricht. Vanwege de drukte raden wij u aan om op tijd naar het Vrijthof te gaan. Het voorprogramma start om 20:00, het concert start om 21:00 en zal duren tot ongeveer 00:15.

Tijdens de afgelopen edities waren de weergoden ons gunstig gezind. Hier gaan we ook dit jaar van uit maar mocht er regen voorspelt zijn verzorgd de organisatie poncho’s . Paraplu’s zijn tijdens het concert niet toegestaan.

Ook het verkeer in en rondom Maastricht zal zeer druk worden tijdens de concertdagen. Om uw reis naar Maastricht vlekkeloos te laten verlopen raden wij u aan om de volgende website voor uw vertrek te raadplegen voor omleidingen, files of wegwerkzaamheden. TomTom Routeplanner.


Ontmoet ons in de Bar & Lounge Le Club d’ Artagnan

Na het concert nog even nagenieten met een ‘slaapmutsje’? Wij ontmoeten u graag in onze hotelbar; Bar & Lounge Le Club d’ Artagnan . Nog even nagenieten met een goed glas en wij horen graag hoe u uw avond beleeft heeft. De barmannen van Le Club d’ Artagnan schenken u graag een glas wijn in of verzorgen een vers getapt biertje terwijl u nog na geniet van uw avond. Ook overdag kunt u hier terecht voor een kopje koffie met Limburgse vlaai of een heerlijke cocktail op het terras.


Wij vertellen u graag onze geheimpjes

Kortgeleden schreven wij al een blog over de Hotspots van Maastricht, die u HIER kunt teruglezen, maar natuurlijk heeft Maastricht nog veel meer bekende en minder bekende plekjes die een bezoek waard zijn. Ons team aan de receptie wijst u graag de weg dus bezoek ze aan de balie en zij wijzen u graag naar alle mooie plekjes van de stad.

Heeft u voor uw bezoek nog vragen? Neem gerust contact met ons op via +31 (0)43 350 91 71 of per mail op: info@cpmaastricht.nl 

hotspots van maastricht
mei03

Maastricht is door de website Zoover uitgeroepen tot de leukste stad voor een stedentrip in Nederland. Natuurlijk wisten wij dit al jaren maar toch zijn wij als Maastrichts hotel heel trots op deze benoeming. Om dit te vieren én om de toekomstige bezoekers van de stad een weg te wijzen naar de bekende, maar ook naar de minder bekende hotspots van Maastricht zal Crowne Plaza in deze serie periodiek enkele hotspots van Maastricht uitlichten. Welke unieke winkels in Maastricht moet je bezoeken? Waar kun je het beste een steak eten? Welke monumentale gebouwen moet je gezien hebben? Wij vertellen het u allemaal! Vandaag deel ein!


Boekhandel Dohotspots van maastrichtminicanen

Boeken? Die koop je toch gewoon online? Nou, mooi niet! Als je er van houdt om op een unieke locatie op zoek te gaan naar een goed boek dan is boekhandel Dominicanen in Maastricht een echte aanrader. Zo maak je van het kopen van een boek een echt avontuur.

De boekhandel is gevestigd in één van de hotspots van Maastricht: de Dominicanenkerk. Het Gotische kerkgebouw is van binnen net zo indrukwekkend als van buiten en is bij een bezoek aan Maastricht zeker het fotograferen waard. Ongeveer 200 jaar geleden verloor de kerk haar sacrale functie en sinds 2006 biedt het onderdak aan de boekhandel. De boekhandel heeft een breed en diep assortiment publieksboeken en boeken voor professionals.

Naast de boekhandel kun je in de kerk ook terecht voor een heerlijke kop koffie bij de befaamde keten Coffeelovers. De Coffeelovers in de Domincanenkerk is door Tripadvisor verkozen tot nummer 1 locatie in Maastricht voor je kopje koffie, cappuccino of thee.


Café in de Karkol

cafe krakolMaastricht is natuurlijk een prachtige stad om te gaan winkelen of cultuur te snuiven maar de stad staat natuurlijk ook bekend om zijn Bourgondische stijl. Heb je tussen het winkelen of wandelen door de straatjes van Maastricht zin gekregen in een lekker biertje? Dan is Café in de Karkol één van de vele gelegenheden waar je terecht kunt.

In 2016 werd het café door Misset Nederland verkozen tot beste café van Nederland. Hiervoor stonden ze al enkele jaren in de top 10 van de verkiezing. Het is dus zeker de moeite waard om hier te gaan genieten van een biertje, wijntje of een kop koffie.


Catwalk Maastricht

Iedere laatste zaterdag van de maand is er het evenement Catwalk Maastricht. Tijdens dit evenement vinden er bij de winkelcentra’s Entre Deux en Mosae Forum modeshows plaats. De fashion liefhebber kan inspiratie op doen want grote merken en ontwerpers presenteren tijdens Catwalk de nieuwste trends.

Merken, ontwerpers en winkels die mee doen aan dit mode evenement zijn onder andere The Sting, Mango, Calvin Klein, Hans Anders en Esprit. Catwalk is één van de modieuze hotspots van Maastricht.


ENCI Groevuitzicht ENCIe

Sinds 1926 wint de Eerste Nederlandse Cement Industrie (ENCI) kalksteen uit de kalksteengroeve bij de Sint Pietersberg. Dit is de grondstof voor verschillende soorten cement. In deze groeve, die bekend staat als de ENCI groeve, kan tot 2018 kalksteen gewonnen worden. Hierna zal de winning stoppen en samen met Natuurmonumenten heeft de stichting Ontwikkelingsmaatschappij ENCI een inrichtingsplan gemaakt voor de groeve.

Begin april is de groeve geopend voor publiek en kan men via de gangenstelsels van de groeve en de speciaal ontworpen trap genieten van een wandeling door het natuurgebied. Dit is dus één van de nieuwste hotspots van Maastricht. Ook is er een spectaculair uitzichtplatform waar men 360 graden rond kan kijken naar de natuurrijke omgeving en de 40 meter lager gelegen groeve.

Om tijdens uw wandeling voorzien te zijn van alle informatie over de groeve kunt u de NatuurRoutes app downloaden van Natuurmonumenten.

Christian Lagerwaard
apr04

In onze column ‘In gesprek met…’ gaan wij het gesprek aan met markante persoonlijkheden uit binnen- en buitenland die op welke manier dan ook verbonden zijn met Maastricht. In onze eerste ‘In gesprek met…’ bijt fashion designer Christian Lagerwaard het spits af.

Christian Lagerwaard is geboren in het Duitse Krefeld maar verliet zijn geboorteplaats al op vijf jarige leeftijd om naar Brunssum te verhuizen. Christian was net twintig jaar oud toen hij als opkomend mode talent de prestigieuze Prix Guy Laroche won tijdens de Concours de Couture. Deze prijs leverde Lagerwaard een persoonlijke uitnodiging van Guy Laroche op en hij vertrekt naar Parijs om geïntroduceerd te worden in de wereld van de fashion.

Na enkele jaren in Parijs krijgt Christian Lagerwaard in 1992 een unieke kans bij Emanuel Ungaro Paris. Hier leert hij de fijne kneepjes van het vak. In 2000 mag hij op uitnodiging van de Nederlandse Ambassade in Parijs zijn collectie tonen waarna ook het Nederlandse koningshuis bekend met hem raakt. Onder andere Prinses Laurentien behoort tot zijn cliënten. Door de jaren heen heeft Lagerwaard zijn collecties mogen presenteren op toonaangevende fashionshows zoals de High fashion week in Parijs, Gallery- Düsseldorf en de Berlin fashion week.

In 2016 opende de burgemeester: Maison Christian Lagerwaard. Een eigen winkel in de streek waar zijn roots liggen in het hart van Maastricht aan de Havenstraat. Een voortzetting van de uitbreiding van het merk Christian Lagerwaard.

Hoewel hij zijn kantoor nog steeds in Parijs heeft, werkt en verblijft Christian graag in Maastricht. Wij spraken met de ontwerper die al meer dan dertig jaar in het vak zit.

Waar komt die passie voor mode in uw leven vandaan?

Mode is een dagelijks onderwerp voor bijna iedereen die moet nadenken over zijn of haar kleding voor privé of werk. Ik heb op jonge leeftijd de passie voor mode ontdekt en er voor gekozen om designer te worden omdat ik in de mode eindeloos kan evolueren in de zoektocht naar de verbintenis tussen materiaal, pasvorm en functionaliteit.

Hoe heeft u deze passie tot zijn recht laten komen in design en fashion?

Mijn eindeloze fascinatie voor materiaal en structuur vormen de basis voor al mijn ideeën. Met veel oog voor detail en kwaliteit komen deze tot hun recht in mijn designs.

Wat heeft u gebracht tot waar u vandaag bent?

De wil om mijn talenten de basis te laten zijn voor mijn professionele bestaan heeft mij gebracht waar ik vandaag de dag ben. Daarnaast is het belangrijk om veel zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen te hebben om een lange carrière te kunnen opbouwen.

Zijn er nog andere ambities waarin u eventueel uw creativiteit kwijt wilt?

Ik zou graag willen fotograferen. Dat is een bezigheid waar ik door mijn drukke leven weinig tijd voor heb gehad maar wel heel interessant vind.
Met name zou ik mijn eigen modereportages gaan maken omdat ik vaak een net iets andere kijk heb dan fotografen.

Hoe kijkt u terug op de afgelopen 32 jaar van uw carrière?

Vanaf de start van mijn carrière heb ik alle globale crisissen ‘overleeft’ door telkens mijn korte termijn doelen aan te passen. Na 31 jaar sta ik nog steeds even nieuwsgierig ten opzichte van mijn vak als in het begin. Het is heel fijn om zoveel jaren van ervaring te hebben en nog steeds te innoveren in een vooruitstrevende wereld.

Uiteindelijk kijk ik terug op een rijk en creatief verleden met een mooi archief van waarden, normen en een signatuur welke voor de voortzetting en verdere uitbouw van mijn merk essentieel zijn. Met de recente opening van Maison Christian Lagerwaard in het centrum van Maastricht hebben we een belangrijke stap gezet.