background image
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

IRONMAN MAASTRICHT

augustus 3 - augustus 6

Ironman

In de eerste week van augustus zal Maastricht weer in het teken staan van de IRONMAN. Maastricht mag voor het vierde jaar op rij gastheer van ‘s werelds grootste thriathlon, IRONMAN zijn. IRONMAN Maastricht belooft een bijzondere evenement te worden waarbij een gigantisch uithoudingsvermogen een must is. De atleten leggen een loodzwaar parcours af: 3,8 km zwemmen in de Maas vanaf de Griend naar het Gouvernement en terug, 181 km fietsen en tot slot nog 42,2 km hardlopen. Start, finish en transitie-zone vinden allen plaats in het centrum van Maastricht.

Het startschot voor de IRONMAN Maastricht klinkt zondagochtend 5 augustus op De Griend. De mannelijke professionals zullen als eerst te water gaan om 07:00, tien minuten later de vrouwen. Vervolgens zullen de amateurs en liefhebbers die in verschillende groepen beginnen van start gaan. Naar verwachting zullen de eerste atleten omstreeks 15.00 uur op de markt in Maastricht finishen. Wederom zal er dit jaar een Ironman Night Run plaatsvinden op vrijdag 3 augustus en is er een IRONKids op zaterdag 4 augustus. Op maandag 6 augustus zal op de Kesseldkade de prijsuitreiking zijn.

Onze General Manager Martijn Dresen zal op 5 augustus ook aan de start staan van de IRONMAN Maastricht. Momenteel is hij zich hard voor aan het bereiden en deelt hij wekelijks tips met ons op onze social media kanalen. Iedere maandag, woensdag en vrijdag zal Martijn om 7:00 voor de ingang van Crowne Plaza Maastricht staan. Vanaf hier zal hij een run doen van 6 tot 9 km langs een prachtige Maasroute. Iedereen is welkom om samen met hem erop uit te gaan, zowel gasten, personeelsleden als mensen van buitenaf. Na afloop van de run wordt er getrakteerd op een heerlijke smoothie.

Meer informative over de IRONMAN, het volledige schema, de deelnemers, het parcours, registratie en nog veel meer kan gevonden worden op de officiele website.

Gegevens

Begin:
augustus 3
Einde:
augustus 6
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
http://www.ironman.com/nl-nl/triathlon/events/emea/ironman/maastricht.aspx#axzz5Iwx1dcKK

Locatie

Maastricht
Maastricht, Limburg 6221 Nederland + Google Maps

CROWNE PLAZA MAASTRICHT

Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes.

INSTAGRAM

Beste Prijs Garantie