background image
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kerstmarkt Valkenburg

16 november 2018 - 6 januari 2019

Kerstmarkt Valkenburg!

Van 16 november 2018 t/m 6 januari 2019 wordt het Zuid-Limburgse Valkenburg omgetoverd tot Kerststad Valkenburg. Al meerdere malen is ´kerstmarkt Valkenburg´ vertegenwoordigd in de ´Top 10 World Christmas Destinations´ samengesteld door CNN. Dit jaar mag kerststad Valkenburg zich zelfs ´European City of Christmas 2018´ noemen. Kerstmarkt Valkenburg is een kerstmarkt voor iedereen en bevindt zich verspreid door de hele stad. Zowel bovengronds als ondergronds. Valkenburg zal gehuld zijn in een betoverend warme en mooie sfeer. Je ziet, ruikt, hoort en proeft hier in alles kerst en er is van alles te beleven.

Ondergronds

Ondergronds, in de Gemeentegrot en de Fluweelengrot, kun je de unieke kerstmarkt bezoeken. Ook kunt u het Mergelrijk ontdekken. Hier wordt informatie over gegeven door middel van films, interactieve tablets en prachtige mergelbeelden. In Winter Wonderland beleef je de Sprookjesachtige zandsculpturen in de Wilhelminagrot waar kunstenaars van over de hele wereld hun zandsculpturen hebben gebouwd.

Bovengronds

Zorg er wel voor dat je op tijd weer boven de grond bent voor de sprookjesachtige Christmas Parade van verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums. Trek gekregen? De culinaire wandeling Route d’Amuse brengt je langs de beste restaurants van Valkenburg in deze tijd.

Gegevens

Begin:
16 november 2018
Einde:
januari 6
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Valkenburg
Limburg Nederland + Google Maps

CROWNE PLAZA MAASTRICHT

Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes.

INSTAGRAM

Beste Prijs Garantie