background image
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

OPEN DAG GOLFBAAN HET RIJK VAN MARGRATEN

2 september 2017

Rijk van Margraten

Maak kennis met het golfen tijdens de open dag van de Golfbaan Het Rijk van Margraten. Op nog geen kwartier rijden van Hotel Crowne Plaza Maastricht ligt de prachtige green van Het Rijk van Margraten. Nog nooit gegolfd maar lijkt het je wel wat? Dan is dit je kans! Op zaterdag 2 september opent Het Rijk van Margaten haar deuren voor de open dag. Tijdens dit gratis evenement kunt u de fijne kneepjes van het golfen leren.

De dag begint om 10:00 met een ontvangst met koffie. Hierna volgt een golfclinic. Om 12:00 is er een pauze met een verkoelend drankje. Na de pauze zal er een onderling teamwedstrijd worden gespeeld met als afsluiter een prijsuitreiking met een drankje.

Lijkt dit jou wat? Schrijf je dan nu in via shop@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl. De kosten van de open dag zijn gratis. Meer informatie over de golfbaan? Kijk dan even naar de website van de golfbaan.

Gegevens

Datum:
2 september 2017
Evenement Categorie:
Website:
https://www.golfenophetrijk.nl/margraten.html

CROWNE PLAZA MAASTRICHT

Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes.

INSTAGRAM

Beste Prijs Garantie