background image

Bar & Lounge Le Club d’Artagnan

Le Club d’Artagnan

U kunt het zich vast voorstellen, terugkomend van een drukke werkdag of een dag genieten van de Maastrichtse binnenstad smaakt niets zo goed als een ambachtelijk biertje of een heerlijk glas wijn.  Onze Bar & Lounge Le Club d’ Artagnan is hiervoor de ideale locatie . Geniet hier aan de open haard van een drankje of hapje en kom volledig tot rust.

Logo Bar

Wanneer de buitentemperatuur het toelaat kunt u met een heerlijke cocktail op ons prijswinnende terras genieten van een adembenemend mooi uitzicht over de Maas. Het terras is in 2016 uitgeroepen tot mooiste terras van Limburg, onder meer vanwege de uitstekende service en het prachtige uitzicht.

Ook voor een kleine bite kunt u bij ons terecht. Op onze bar kaart vindt u een ruime keuze uit diverse snacks met klassiekers als de Kalfsvleesbitterballen met Limburgse Mosterd of Stokbrood met kruidenboter en tapenade. Ook serveren wij meer verrassendere borrelhapjes als de Pulled Pork loempia en Butterfly garnalen. Naast de bar kaart is het ook mogelijk om in de bar te genieten van lunch- of diner.

Le Club d’ Artagnan is de ideale ontmoetingsplek om samen met uw gezelschap onder een rustige en gastvrije atmosfeer de laatste nieuwtjes te bespreken.

Onze bar is dagelijks geopend van 10:00 tot 01:00 uur. Hiermee is de hotelbar de ideale locatie om overdag te genieten van een heerlijke kop koffie met de traditionele Limburgse vlaai, die dagelijks versgebakken geleverd wordt.  Daarnaast is het in de avond goed toeven onder het genot van een goed glas wijn, cocktail of één van onze bieren van de bierkaart.

Klik hier voor de volledige bar kaart