background image
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bachelor Open Dag Maastricht

februari 9

Bachelor Open Dag

Op zaterdag 9 februari zal op veel locaties van Maastricht University de Bachelor Open Dag plaatsvinden. Maastricht University is een van de meest internationaal ingestelde Universiteiten van Europa. Bijna alle Bachelor programma’s worden aangeboden in het Engels en volgens de PBL leerwijze. Het in het Nederlandse bekende PGO (probleem gestuurd onderwijs) is een leervorm waarbij groepswerk centraal staat. Dat Maastricht University een internationale school is blijkt wel uit de meer dan 100 nationaliteiten die er reeds studeren. Daarnaast is studeren in Maastricht geen straf. Het staat bekend als een geweldige studentenstad die centraal is gelegen tussen grote steden. De historische binnenstad heeft voor iedereen wat te bieden.

Meer informatie

Meer informatie is ook te vinden via: https://www.maastrichtuniversity.nl/news-events/prospective-student-events/bachelors-open-day

Gegevens

Datum:
februari 9
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Website:
https://www.maastrichtuniversity.nl/news-events/prospective-student-events/bachelors-open-day

CROWNE PLAZA MAASTRICHT

Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes.

INSTAGRAM

Beste Prijs Garantie