background image

SPICE UP YOUR MEETING

Crowne Plaza Maastricht presenteert SPICE UP YOUR MEETING. Het nieuwe concept voor mensen die willen vergaderen, trainen, opleiden, feesten of elkaar gewoon willen ontmoeten.

De formule is simpel, u vraagt wij draaien. Komt u er niet helemaal uit? Dan helpen wij u graag op weg. Onze medewerkers dragen met raad en daad bij aan een perfecte bijeenkomst, van welk formaat dan ook en voor elke opdrachtgever.  Wij doen het net even anders en helpen u graag persoonlijk, en uw gasten met gastvrijheid. Alles op maat en naar uw wens. U vraagt, wij hebben de oplossing.

Met het concept SPICE UP YOUR MEETING laten wij ons graag uitdagen. We houden namelijk van een uitdaging. Niks is te gek. Graag maken wij een voorstel op maat naar aanleiding van uw wensen. Ons doel is uw verwachtingen te overtreffen. Wij denken niet in beperkingen, maar in nieuwe mogelijkheden. Wij begrijpen dat uw bijeenkomst belangrijk is en dat alles draait om een hoogstpersoonlijke service.

Met 9 vergader- en banquetingzalen biedt Crowne Plaza Maastricht een diversiteit aan vergadermogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht met maximaal 1000 personen. Service staat hoog in het vaandel, aan alles is gedacht. De 144 luxe hotelkamers en suites bieden onderdak aan kleine en grote groepen. Crowne Plaza Maastricht is perfect bereikbaar, parkeren doet u eenvoudig in de naastgelegen parkeergarage (tegen betaling). Dankzij de historische ambiance van Maastricht, Limburgse gastvrijheid en uitgebreide culinaire mogelijkheden is Crowne Plaza Maastricht een inspirerende locatie voor een conferentie, productlancering, bedrijfspresentatie, workshop, training of een feestelijk evenement. Naast onze persoonlijke zorg kunt u rekenen op onze uitgebreide faciliteiten zoals gratis high speed wifi, voldoende parkeergelegenheid en een persoonlijke Meeting Executive.

Graag geven wij u ook al een paar Spicy Tips voor een onvergetelijke meeting. Deze vindt u op de volgende pagina.

Heeft u een aanvraag voor ons? Vul het formulier hieronder in. U mag natuurlijk ook mailen naar sander.janssen@cpmaastricht.nl

5 SPICY TIPS

1. Start uw meeting met een warming up!

Begin uw meeting niet meteen met de ‘droge’ stof maar warm uw team op voor een productieve en succesvolle meeting met een warming up. Doe een korte quiz met vragen uit het nieuws van afgelopen week of start met een raadsel om het brein klaar te stomen voor een productieve meeting.

2. Varieer uw presentatie methodes.

Niemand zit te wachten op een urenlange toespraak van de presentator. Gebruik afbeeldingen of video’s in uw presentatie en zorg voor voldoende afwisseling. Maak het interessant om naar te kijken. Een nieuw product of een nieuwe techniek? Laat het zien! Door het te demonstreren wordt het duidelijk en daarnaast blijft het publiek oplettend.

3. Altijd maar die koffie.

Natuurlijk vind menig persoon niks lekkerder dan de meeting starten met een kop goede koffie maar na twee koppen of tijdens een warme dag is een verfrissing tijdens de meeting meer dan welkom. Wij verzorgen graag karaffen fruit water, huisgemaakte Ice-Tea of een gezonde smoothie om de smaakpapillen te prikkelen en u en uw collega’s een vitamine boost te bezorgen. Of wat dacht u van een ijskar die binnenkomt rijden tijdens uw meeting?

4. You’ll never walk alone!

Een ochtend kan in een afgesloten vergaderruimte wel eeuwen lijken te duren. Na enkele uren luisteren en brainstormen is het toch heerlijk om even de benen te strekken. Vanuit het Crowne Plaza loopt u zo het stadspark in voor een kleine wandelbreak. Even een kwartiertje met de neus in de wind zodat iedereen hierna weer vol goede zin en goede ideeën de meetingroom in kan.

5. Timekeeper

Wilt u lange discussies vermijden? Gebruik een eierwekker of de timer op uw telefoon. Zo houdt u het programma strak en bent u niet te lang bezig over een onderwerp. Tijdsdruk resulteert meestal in een creatievere uitkomst van een discussie.

 

Spicy Meeting aanvragen

4 hour (half a day)8 hour (entire day)24 hours (incl. overnight stay)Multiple days


Adres

Crowne Plaza Maastricht
Ruiterij 1
6221 EW, Maastricht
T: +31 (0)43 3509191
E: info@cpmaastricht.nl
W: www.cpmaastricht.nl

CROWNE PLAZA MAASTRICHT

Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes.

INSTAGRAM

Beste Prijs Garantie